Sidor

torsdag, september 15, 2011

Riktigt kaffe...

Kalasväder och landsvägscykling, Ricke och Nichlas mötte upp mig vid garaget klockan nio för ett gemensamt landsvägspass. Vi började med att ta sikte på Uppsala som vi kryssade oss fram till via småväga och en fin motvind. Tillbaka mot Märsta tog vi gamla E4:an för att vid Vassunda vika ner mot Knivsta för att få lillvägen sista biten in mot Märsta Men jag måste ha missat något för helt plötsligt var vi tillbaka på gamla E4:an via Odensala. Det blev också en sväng tillbaka till Vassunda där vi tog 263:an mot Sigtuna för att få ett kaffestopp hemma hos Nichlas.


Nichlas tyckte det var dax för två pulverkaffeälskare att få smaka på riktigt kaffe. Jag brukar ju höja mitt kära pulverkaffe från ICA till skyarna men jag måste erkänna att det här var riktigt gott. Klart fylligare och alla smakerna satt liksom kvar i smaklökarna ett bra tag och det gör väl inte pulverkaffet ska jag  motvilligt erkänna. Gott som sagt så det blev två koppar cappuccino och en massa trevligt cykelsnack innan jag och Ricke rullade lite lugnt sista biten hem till Märsta och vårt pulverkaffe från ICA. Dryga tre timmar i effektiv cykeltid blev det tillslut.4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du han byter den vackra mumsmaskinen mot min temposläde;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Ja absolut, för han kan väl inte tro på den där kromlådan... :)

N sa...

Vad snygga Contikläderna blir på bild. Eller så är det för att du bär upp dem så bra. Det blir en uppsättning med vita kläder och svart text till nästa år också, förutom den svarta uppsättningen. Och långa byxor till höst och vinter också.
De vita kläderna är grymt snygga.

Niklas Källström sa...

Kan nog vara en mix av det nu nämner Natasja, snygga kläder plus snygg modell ;) Ser verkligen fram mot att få se dom nya kläderna.