Sidor

torsdag, september 08, 2011

Själv gjorde jag inte mycket mer än...

Då har jag hunnit med två av mina tre jag tänkte hinna med innan jag hoppar i sängen och gör natt. Hämta ut två paket på Coop gick som en dans. Titta förbi i skogen där grabbarna höll på som bäst med att fixa till banan som ska användas på Svealandsmästerskapen 24-25/9. Utslagsgivande backar varvat med tekniskt svåra partier som kräver full uppmärksamhet. Blir nog till att testa banan nu på Lördag då vi tänkt köra mtb på träningen. All heder till grabbarna som slet där i skogen med banan för själv gjorde jag inte mycket mer än att snacka en massa skit. Gjorde även ett fynd där inne i skogen, kanske något att bygga nästa års cykel på...

Den tredje saken jag tänkt hinna med var ju träning och med det gick det väl så där. Nu blev det här dag två utan träning den här veckan så imorgon får det bli skärpning på det här med träning.


Inga kommentarer: