Sidor

torsdag, september 08, 2011

SMACK-serien...

Klockan har nu hunnit bli sent så jag tar en kort version av onsdagskvällen. Jag hade ju tänkt att själv köra men hade känt mig så osugen(hela dagen) på tempo så jag hoppade helt enkelt över det och följde med som fotograf istället. Kvällen bjöd på avslutning i SMACK-serien med Lindholmens tempo 14 km. Inte helt oväntat blev Alexander Gingsjö, VCK kvällens snabbaste cyklist med 47,64 km/h i snitt. Resten av tiderna finns som vanligt på SMACK-serie sidan. Efter målgång blev det trevligt fika med mackor i Orkesta bygdegård och prisutdelning. Mer bilder från kvällen kommer att dyka upp här i bloggen under dagen samt en länk till övriga bilder som inte läggs upp här.
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas,
Vilka fina bilder! Roligt när någon kompetent lyckas fånga en på bild :-)
Får jag kopiera bilden på mig?

Mvh Gunilla Wiklund VCK

N sa...

Mästerligt fotograferat som alltid. Alltid en fröjd att gå in på din blogg.

/Natasja

Niklas Källström sa...

Tack Gunilla! Visst får du låna bilden, skicka ett mejl(finns i min profil) till mig så vänder jag tillbaka mejlet med ytterligare en bild på dig.

Tack Natasja!