Sidor

söndag, september 04, 2011

Snabbt gick det direkt från start...

Idag körde vi, jag, Ricke, Vindahl och Nichlas Vikingarundan i Uppsala. 115 km - Gamla Uppsala-Björklinge-Tierp-Tobo-Örbyhus-Husby-Viksta-Tensta-Vattholma-Gamla Uppsala. Vi startade i första startgrupp, den där det skulle gå snabbt och snabbt gick det direkt från start. Men det var väl rätt väntat med Marcus Juneholt/Henrik Rüffel med på startlinjen. När vi kom upp till Tierp hade vi ett snitt på dryga 45 km/h. Tempot blev kanske inte lika högt hem men motvinden gjorde det ändå tufft att ligga där framme och hjälpa till med farten. Jag är nöjd med dagen och min insats plus att jag fick mig ett riktigt bra träningspass. Snittfarten på dom 115 km blev lite drygt 41 km/h.

Jag orkade aldrig uppdatera bloggen Fredag eller Lördag efter jobbet. Igår Lördag blev det ändå ingen träning men i fredags körde jag en Tabata-intervall på Monarken direkt efter jobbpendlingen som blev min uppvärmning. Nu har jag precis fräschat upp cykelkläderna i tvättstugan så jag är ren och fin till veckans träning. Imorgon och på Tisdag blir det i alla fall intervallträning men vad har jag inte bestämt än. Nu på Onsdag blir det tempo då det är årets sista omgång i SMACK-serien, Lindholmens tempo 15 km.

Inga kommentarer: