Sidor

tisdag, september 06, 2011

Svealandsmästerskapen...

Gårdagens träning ja, hade kört klart mitt fartpass på landsväg och även hunnit med att rulla av benen i 40  minuter när jag mötte Ricke på gården som var på väg hem efter en PW i spåret. Rullade med han hem för en kaffe som slutade med två och en massa cykelsnack. Tiden tickade iväg och när vi satt där kom ett sms från Morgan om att han och Jesper skulle ner till Pinbacken för att pila och köra banan som ska användas på Svealandsmästerskapen i mountainbike som SMACK arrangerar 24-25 September.

Grabbarna skulle visst träffas 17 vid Pinbackens spårcentral och här satt jag och drack kaffe 10 minuter bort. Jag var ju klar med min träning men det är alltid roligt att få träffa mtb-grabbarna som tävlat starkt på slutet i LL-cupen och SM. Det blev snabbt hem för att byta hoj från lvg till min gamla stela mtb och ner till spårcentralen. När jag kom ner var Allan redan på plats och kort där efter dök även Morgan och Jesper upp. Det visade sig visst när vi stod där att det även skulle tas bilder till Allt om cykel men även bilder att använda på klubbens hemsida om Svealandsmästerskapen.

Först erbjöd jag mig att hålla mig utanför fotografens lins och låta dom tre snabba mtb-grabbarna göra jobbet som modeller. Men Fotograf Johan Stegfors tyckte visst att jag också skulle vara med för dagen klädd i den snygga och snabba Conti-dressen. Så vi nötte på upp och ner, fram och tillbaka om och om igen framför Johan´s lins för att ha en massa bilder att välja. Två timmar senare var vi klara för kvällen och jag rullade hem mer trött än innan.

Hemma blev det direkt en skön varm dusch och mat innan jag satt mig vid datorn för att fixa till mina bilder här i inlägget när ett sms kom...dyk över på en kopp kaffe om du har tid, Ricke. Så satt man där djupt nedsjunken i fåtöljen igen med en kopp kaffe hemma hos Ricke. Jag halvliggandes i fåtöljen, Elin raklång i soffan och Ricke framför datorn med varsin kaffe, fan vilket fint liv!

3 kommentarer:

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Kul med bilder, hoppas du lägger upp dem när artikeln kommer :-)

Jesper Andersson sa...

Fina bilder! Spindeln trivdes bra på min innoliteskiva :D

Niklas Källström sa...

Ett par bilder kommer nog har i bloggen innan Allt om cykel lägger ut dom.

Tack, Undrar om den ändå inte bodde där i navet, kanske dax att öka farten ;)