Sidor

måndag, september 26, 2011

Tipp topp topsad in i minsta detalj...

Jag lovade er en snygg bild på crossen i profil nu med lite nya komponenter och tipp topp topsad in i minsta detalj men tyvärr blir det noll. Jag måste helt enkelt få skuta på det till imorgon då jag inte kunde hitta någon assistent till att att hålla lite nätt i crossens bakdäck medans bilderna togs. Nytt försök görs imorgon och du som har tid över att agera nätt-däckhållare-assistent är välkommen...

Sen till något mer roligt eller nästen lite korkat...ja jag brukar ju kunna spänna bågen hårt och häva ur mig att "jag ska aldrig köpa en eller byta till en" vilket jag förr eller senare bruka få äta upp till dom andras lycka. Men nu är det Ricke som spänt bågen så #¤%&% hårt att det bara kan gå på ett sätt... Killen har nu lovat att innan nyår ska ha kört 100 varv på Svealandsmästerskapets kuperade banan i Pinbacken, stolle! Självklart är det bara varv reggat med gps som räknas. Det här kommer bli en rolig höst med fokus på varvräkning.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, källa på det?
Ricke

Niklas Källström sa...

Inspelat samtal på S2:an :)

Patrik Skolling Möller sa...

Lindan ser inte bra ut. Snett avslut på höger samt att dom inte har samma avstånd till tappen.

Gör om gör rätt !!

=D

-Skogling

Niklas Källström sa...

Snett avslut ja men avståndet diffar bara 1,5 mm(uppmätt med skjutmått nu) så där är det nog mest bara dina ögon som spelar ett spratt ;)

Däremot finns det en större miss på lindningen...

Patrik Skolling Möller sa...

1,5mm !!!