Sidor

tisdag, september 13, 2011

Trodde aldrig jag skulle överleva...

Då är jag tillbaka efter två dagars helvete! Trodde ett tag att jag aldrig skulle överlev man det gjorde jag visst. Lyckades med konststycket att bita sönder en tand i söndagskväll och den kvällen sov jag inte en minut kan jag meddela. När jag ringde tandläkaren direkt på morgonen hade dom självklart inte någon tid direkt. Satt upp mig på deras väntelista i hopp om att någon skulle lämna återbud...men icke. Fick helt enkelt njuta av en natt till med noll sömn. Den där molande värken kan verkligen driva en till vansinne. Trot eller ej men det blir faktiskt jobbigt till slut även för en tuffing som jag. Idag 09:45 fick jag tillslut lägga mig i stolen och 30 minuter senare var allt klart. Reste mig ur stolen som pånyttfödd och var direkt redo att ge Jenny Nobelpris i medicin.

2 kommentarer:

Nypan sa...

Beklagar tanden Källis, men bilden på tandsköterskorna var bland det bästa jag sett på länge :-)
/Nypan

Niklas Källström sa...

Tack, men vad gör man inte för er läsare :)