Sidor

lördag, oktober 29, 2011

I ett strålande höstväder...

Efter mycket om och men lyckades jag ta mig ur sängen trött som bara den efter ett par dagar med nattjobb. Men med lite gröt i magen och ett par koppar kaffe senare började kroppen vakna till liv igen så det var bara att dra på sig cykelkläderna för att få till lite cykling också. Just nu känns det mest som träningen går lite på sparlåga i väntan på mitt nya träningsupplägg. Ska bli riktigt skönt med lite struktur i träningen igen och få börja lida på Monarken. Men idag fick jag i alla fall till nästan tre timmar med cyclocrossen i ett strålande höstväder. Kanske inte ett av dom hårdaste passen direkt men det var skön att bara få komma ut i naturen och svettas lite.

Har börjat få något konstigt missljud från bak- eller framnav...? som vill dyka upp lite då och då i höga farter. Man det är väl bara att lägga ett par kvalitetstimmar i garaget med att plocka isär båda naven för en närmare check och underhåll.6 kommentarer:

Katarina sa...

Har fått ut fingert och skaffat en cross, en Specialized Crux är på väg från Holland.

Snart kan jag också sprätta hundbajs vid havet.

Niklas Källström sa...

Grattis Kataria! Cross är nog den ultimata cykeln, lvg, grusväg och lättare skogsstig under samma pass är inget problem.

Blir det en komplett Crux eller ett bygge från lös ram?

Anonym sa...

Vackra foton! Som alltid iofs men jag gillar höstfärgerna bäst. Här i norr är det dags att byta till dubbdäck vilken dag som helst.
/Louise

Niklas Källström sa...

Tack Louise! Ja det står väl inte på förens det är dax med dubbdäck här ner också. Dubbdäck rullar tungt = bra träning :)

Katarina sa...

Det blir bygge.

Niklas Källström sa...

Misstänkte nästan det :)