Sidor

söndag, oktober 16, 2011

Komplett cykel eller...

Jag fruktade ju värkande kropp idag efter gårdagens uppstart men den uteblev. Istället vaknade jag förvånansvärt pigg och fräsch i kroppen. Okej, nu var det ju inte SM i körning igår men det blev jobbigt ändå för mig bitvis tack vare den där lilla bacillen som härjat omkring i kroppen dom senaste 14 dagarna. Precis som igår fick jag ihop dryga två timmar men idag på cyclocrossen. Höll mig på stigar, skogs- och grusvägar från Steninge bort till Kairo. Klämde också in ett kort varv inne i slottsparken men eftersom det var så pass mycket folk som ströva omkring där inne drog jag mig tillbaka på dom lugna skogsvägarna istället. Avslutade dagens cykling med en kopp kaffe hemma hos föräldrarna, fick även i mig ett par av dom nyplockade äpplena, mumms!

Har inte riktig koll just nu på vädret imorgon men planen är i alla fall ett landsvägspass innan jag ska jobba natt. Fulcrum hjulen och campa gruppen är sålda så nu kan jag börja titta lite mer seriöst efter ny landsvägscykel till säsong 2012. Komplett cykel eller bygga från lös ram är den stora frågan just nu...

10 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Vinterpäls?

Niklas Källström sa...

Tänkte du på magen eller skägget Katarina ;)
Skägget var mest en "grej" från början så vi får väl se hur länge det blir kvar...

MagruteKungen sa...

Jag tänker på din mage!!

Anonym sa...

Jaaa, årets jultomte är klar;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Åh herregud vilka jönsar jag känner :D

Anonym sa...

Skulle nog satsa på en komplett nätcykel. Får väldigt fina cyklar från t.ex. Canyon för inte alltför mycket pengar. Tror att det blir svårt att bygga billigare själv.

/Mikael S

Patrik Skolling Möller sa...

Fan vad snygg du är i skägg mannen !! :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Lite rockstar över det va... ;)

Johan Mölleborn sa...

Skägg är det som gäller på cykelbloggar den här vintern.

Niklas Källström sa...

Okej Johan, då är jag alltså helt rätt nu :)