Sidor

söndag, oktober 30, 2011

Löjligt svag...

Idag tog jag och kravla mig upp på Monarken för att köra ett EB-pass så jag kan ha dagsfärsk EB-watt med mig ner till Mattias på Tisdag då det är dax klockan 10:00. Sanningen svider eller vad det nu heter...för efter 36 minuter gav jag upp då jag insåg hur löjligt svag jag är nu. Men det är väl bara att bryta ihop och komma igen med hjälp av Monarken i vinter. Det enda jag har bett Mattias att få ändra på från förra vinterns träningsupplägg är att ha ett pass ute under perioden. Att som förra vintern nästan bara köra inne blev till slut lite tråkigt så med ett pass ute i veckan blir det här toppen! Sen kan man ju också hoppas på att den här vintern blir lika fin som den förra...5 kommentarer:

Anonym sa...

Just ja, det var så det såg ut. Hade förträngt. :-) Testet fixar du galant./Björn

Niklas Källström sa...

Jag är väl inget stort fan av vinter men hellre en riktigt vinter som senast än slask å blask, hua!
Det bli spännande om inte annat :)

Anonym sa...

Fina vinterdagar på dina bilder. Såna vill vi ha!
:-)
Björn

Christer sa...

Jag slipper gärna blåis som det varit nu 2 vintrar i rad

Niklas Källström sa...

Vi får hoppas Björn :)

Visst är blåis skit! men så där lagom snötäckta småvägar är okej som på bilderna.