Sidor

onsdag, oktober 26, 2011

På att göra listan finns nu...

Här hemma har det väl egentligen inte hänt mycket idag, sov ut extra länge för att orka med nattjobb. Första natten är alltid värst innan man är inne i rytmen. Hade tänkt sätta mig på Monarken och hinna med ett pass nu innan jag cyklar upp till jobbet men det orkade jag aldrig. På att göra listan finns nu montera på dom nya dreven på mitt Sram Red vevparti som ska sitta på cyclocrossen. Kompislapparna på regn/vintercrossen börjar bli lite dåliga så dom ska också bytas ut. Den här gången tillverkar jag kompislappar av Biltemas skärbräda Böjbar då dom finns i svart och vitt vilket inte IKEAs skärbräda Dräll finns i nu utan bara i neongrön och någon konstig röd nyans vilket går bort. Det estetiska är en minst lika viktig på regn/vintercrossen.

3 kommentarer:

Christer sa...

Men den neongröna kanske hjälper till att synas i höst/vintermörkret

Axell sa...

Jag brukar köra med Biltemas gummiduk (2mm) som jag limmar ihop till 4mm. Funkar perfekt.

Niklas Källström sa...

Nja Christer, det får nog lyset och ett par snap-on reflexband om vristen sköta om.

Jag körde också med gummiduk innan skärbrädans tid, känns lite mer stabilt så men båda alt. funkar fint som sagt.