Sidor

tisdag, oktober 18, 2011

Piller, spry och en skön huvudvärk...

Öken eller nått...vaknade på eftermiddagen(har jobbat natt) helt klubbad igen med halsont, huvudvärk och snor i hela systemet. Ringde direkt Arlanda Sky Clinic för att kolla vad göra med den här kroppen...kom upp så får vi titta och ta prover fick jag till svar. Fick tid direkt så det var bara att dra på sig lite kläder och ta första bästa buss ut mot Arlanda. Koll i örat och hals, lyssna lite på lungor, blodprov och halsprov och visst var det lite roliga prickar i halsen och svullnad i näsgångarna. Så nu sitter jag här med lite piller, spry och en skön huvudvärk. Träning är väl inte att tänka på nu ett par eller ett gäng dagar igen.

Fan min uppladdning inför besöket ner hos Mattias 1/11 är nog sämsta tänkbara. Det är ju nu inte längre frågan om ett uppföljningstest utan mer ett då-börjar-vi-om-från-början-igen. Jag måste nog be Mattias friska upp minnet inom HLR samt AED-Hjärtstartare till jag sätter mig på monarken för att genomför mitt fulltest.

4 kommentarer:

Axell sa...

Det var ju själva f... Fördelen med klent testresultat är väl att du kan räkna med hyfsad utveckling till nästa gång (men kul ere'ju inte). Hälsa Mattias :0)

Niklas Källström sa...

Ja med dagens form lär utveckling bli bra till nästa test någon gång i Mars :)

Anonym sa...

Det finns HLR-maskin i huset...

//Mattias

Niklas Källström sa...

Tack! nu känns det bättre Mattias :)