Sidor

måndag, oktober 24, 2011

Skönt uppvaknande...

Då är jag igång igen eller vad man nu ska kalla det här för formen är under all kritik. Att jag legat sjuk i tre veckor spelar säkert in med en del av den dåliga formen får jag helt enkelt ta på mig själv med min dåliga träning. Det ska bli så jäkla skönt att få komma ner till Mattias och göra mitt fulltest och Wingate test så det blir lite struktur på det här med träning igen. Det brukar alltid bli ett skönt uppvaknande när man börjar på ett nytt träningsupplägget och inser snabbt att det här är hård träning!

Idag blev det i alla fall cyclocross på skogs- och grusvägar i 2: 25 innan jag tyckte det kändes nog för idag. Dagens jobbigaste var utan tvekan en nysladdad grusväg. Klev faktiskt av cykeln halvvägs in på den för att känna så inte det var bromsarna som låg på för #¤%&¤ vad den sög musten ur benen. Trots trötta ben kunde jag inget annat än att bara njuta av dagens träning i ett stålande fint väder.6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas. Tittar in här då och då och blir alltid lika slagen över hur väl du fotograferar. Alla bilder har sådant "liv".
Hoppas du fångar mig på bild igen på SMACK nästa år. Jag kan behöva lite "liv" själv =)

Niklas Källström sa...

Tack Gunilla! Några nya bilder ska vi nog kunna ordna under nästa säsong.

Anonym sa...

Hej!
Brukar också kika in här emellanåt och läsa om din träning. Instämmer till fullo med Gunilla om dina bilder, riktigt fina. En liten fråga, vad anväder du för kamera/kameror?
/Erik!

Niklas Källström sa...

Tack Erik!
90% av bilderna(ett år tillbaka) i bloggen tas med en Canon S95.
http://www.cyberphoto.se/info.php?article=PS95

Jag använder också en systemkamera(Nikon D3100) ibland för vissa produktbilder/tävlingsbilder eller när jag har möjlighet(eller orkar) att ta med mig den.
http://www.cyberphoto.se/info.php?article=NiD3100

Dessi sa...

Grymt snygga bilder! :)

Niklas Källström sa...

Tack Dessi!