Sidor

lördag, oktober 15, 2011

Tillbaka på sadeln igen...

Äntligen! Efter 14 dagar i sängen mer eller mindre är jag tillbaka på sadeln igen. Mjukstarta med dryga 2 timmar mtb tillsammans med Ricke, Allan och Morgan. Det blev en mix av stig, skogs- och grusväg. Att ligga sjuk är rätt ruttet både för konditionen och formen, ja formen är mer prutt än toppen! Men att få komma ut i ett par timmar med grabbarna och få höra snabba kommentarer blandat med oneliners är gott för kropp och själ. Det ska bli spännande och se hur kroppen känns imorgon när jag vaknar för jag tycker det redan spänner lite redan mellan skuldrorna och en viss stelhet i nacken kan kännas. Tänk om jag bara haft en 29:er med Fox gaffel och en SRAM-grupp då hade jag aldrig känt av skuldror och nacke...


..vallningsfria längdskidor..

8 kommentarer:

Nypan sa...

Man är alltid värd att köpa sig nåt lite fint när man varit sjuk. Bild på längdskidor och begynnande Wassberg skägg?

Ecke sa...

Skäggfarbror - det passar dig;)

Niklas Källström sa...

Skidåkning är det nya vita Nypan :) Ja en 29:er borde jag vara värd efter 14 dagar med en konstig bacill i kroppen.

Tack Ecke, med det råder delad mening om det här bland vissa ;)

N sa...

Jag tycker också att skägget är ascoolt!

Niklas Källström sa...

ja vi får väl se hur länge skägget blir kvar då... :)

SnyggKungen sa...

Du ser inte klok ut!!

Niklas Källström sa...

Det blir inte bättre än så här Kungen :)

SnyggKungen sa...

Det är ju det jag menar!! Du ser klok ut..hur du än försöker!!