Sidor

måndag, oktober 03, 2011

Tur i oturen...

Tur i oturen...eller hur jag nu ska se på det...men med facit i hand var det nog tur att jag inte kunde åka till Göteborg och göra mitt uppföljningstest hos Aktivitus idag då SJ visat sig från sin sämsta sida igen. Ner till Göteborg hade jag varit 90 minuter sen och hem hade jag fått åka buss delar av sträckan...det här lovar ju gott inför stundande vintern...not! Jag har alltid valt att göra mina test på Aktivitus första tid(10:00) men får nog lägga om taktiken till mitt besök nu och framtida besök och välja 13:00 tiden så jag kan åka ner med lite mer marginal.

Då den här bacillen inte släppt taget om mig än så vi skjuta på det här en vecka eller två. Men oavsett vilken dag jag åker ner blir det 13-tiden jag boka. För inte fan törs jag lita på SJ!

3 kommentarer:

N sa...

Precis hemkommen från Göteborg. Lite mer än en timme försenat var tåget p.g.a. signalfel i Floda vilket resulterade i inställt kundmöte för min del.
SJ suger.

Niklas Källström sa...

Kan bara hålla med dig Natasja och att komma fram i tid med SJ är mer ett lotteri.

Christer sa...

Vill du vinna veckans blogg?
Jag har just nu en tävling där man kan få sin blogg omnämnd under en vecka.

Samtidigt finns möjligheten att sprida information om Rosa Dygnet, ett träningsevent där alla pengar oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen.