Sidor

söndag, november 06, 2011

40 minuter på tröskeleffekt...

Full fart hela dagen med allt möjligt men mest med storstädningen av lägenheten. Nu ska bara soffan ut(enkel resa till tippen) så kan jag börja renovera vardagsrummet. Tanken är väl att efter vardagsrummet också ge mig på hallen för en genomgång. Sen får det vara nog med renovering till nästa gång. Trots fullsmetat schema hela dagen han jag med ett pass på Monarken. EB 2 x 20 minuter fick bli dagens övning.

För dagen i mina nya kläder från Trimtex dom snällt skickat mig för att vara fint här i bloggen. Hade nöjet att få testa deras byxa PRO LZR BIB SHORTS redan förra vintern. Absolut en av dom skönaste byxorna jag testat. Två saker som sticker ut och som jag gillar lite extra med byxan är att den är tunn och andas extremt bra, stort plus här inne på Monarken. Sen gillar jag också den breda och tunn mudden som gör benslutet riktigt sköt och ger en snygg övergång från byxa till ben. Kör ju mest i bar överkropp  då kyla knappast är ett problem på mina Monark-intervaller men ville ändå testa en av deras nya funktionströjor som låg med i paketet. Tröjan är i något skönt elastiskt material som sitter fin på kroppen Torkar snabbt och andas mycket bra är något jag bara kan hålla med om efter 40 minuter på tröskeleffekt.

Nu väntar två dagar med jobb(06:30 - 19:00) och jobbpendling. Klockan är ställd på 04:30 så jag ska hinna med en timmes cykling på tom mage innan det blir dusch och frukost på jobbet. 

Inga kommentarer: