Sidor

tisdag, november 01, 2011

Aktivitus...

Nu är jag trött(så vi tar det lite kort) efter en lång dag som började redan vid 04:30 med att hoppa upp ur sängen för att börja min färd ner mot Göteborg och Aktivitus. Han faktiskt bli lite nervös medans jag satt i soffan utanför Aktivitus rum i väntan på att få komma in men väl inne var all nervositet som bortblåst. Att jag idag skulle prestera något ut över det vanliga på mina två tester kändes som högst osannolikt. För laddar man upp med att först bädda ner sig i sängen med en influensa som sedan toppades med jordens förkylning vilket gjorde mig mer klen än vanligt.

Mitt Fulltest resultat blev väldigt likt det jag gjorde senast om jag nu minns allt rätt, ingen förbättring i alla fall. Wingate testet gick då lite bättre eftersom jag ökade både på max- och snittwatt. Att jag sen under den här tiden har lagt på mig ett gäng kilon gör ju inte mina testvärden direkt bättre. Så enkelt förklarat vad som gäller nu är, träna på som jag gjort med mitt nya träningsupplägg och bli lättare i kroppen så blir det här en rolig sommar enligt Mattias uträkning på miniräknare.2 kommentarer:

STIZZE sa...

Vikten är ju inte så viktig såhär på höst/vinterkanten. Till våren är du slimmad och i form igen. Det kan till och med vara bra att ha lite vikt vintertid också.

Kör på!

Niklas Källström sa...

Slimmad till våren, lita på det :)