Sidor

fredag, november 11, 2011

Bågar och linser från X-Kross...

Lite lugnt på bloggen senaste dagarna men tränat har jag gjort i det tysta, mest Monark-pass för att spara tid. Började därför Fredagen med ett EB-pass på tom mage direkt jag klev upp ur sängen. Gick fint, det här med många timmar mellan mat och träning fungerar riktigt bra för mig. När det börja infinna sig en känsla av tomhet i magen brukar det gå som allra best att prestera och plåga sig på Monarken. Det här är säker väldigt individuellt men man klarar betydligt mer än man tror, det handlar mest om vilja till att börja med.

Sen har jag också fått hem en massa olika kombinationer med bågar och linser från X-Kross att testa och utvärdera. Det kommer alltså att dyka upp mer om glasögonen här i bloggen när jag fått ihop lite mer tid med dom ute på cykeln.

Inga kommentarer: