Sidor

onsdag, november 02, 2011

Bland tomtar och troll...

Vilket träningssug deluxe besöket nere hos Aktivitus igår gav, nu längtar jag bara till Fredag då jag är ledig igen. Så idag och imorgon får jag nöja mig med jobbpendling. Nu på kvällen när jag skulle hem tog jag en omväg genom skogen bland tomtar och troll. Dryga timmen han jag få ihop innan jag parkera cykeln i garaget. Klockan är nu ställd på 04:30 för att jag ska hinna med en timmes cykling innan jag landar på jobbet för en dusch och frukost. Nu blir det i alla fall sängen för att få några timmars skönhetssömn, go'natt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Fototävling. Kanske ngt för dig?
https://www.facebook.com/neilprydebikes?sk=app_95936962634

/Björn

Martin sa...

Vilken intressant träningsblogg du har. Vore kul om du la till den med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html. Lycka till med träningen även i fortsättningen!

Niklas Källström sa...

Tävling är inget för mig Björn :)

Tack Martin, ska titta på det.

Johan sa...

vad har du för lampa på hojen?

Niklas Källström sa...

Lupine Betty 14 med ett uppgraderings kit.