Sidor

torsdag, november 24, 2011

Energitom kropp...

12 timmar mellan gårdagens kvällsmål och dagens träning. Starta dagen med två kopp kaffe innan jag satt mig på Monarken strax före 10 för dagens EB-pass 1 x 30 min. Direkt efter 30 minuter hoppade jag av Monarken och drog på mig nya torra kläder för att få lite landsvägscykling tillsammans med Ricke som bonus(ingår inte i mitt träningsupplägg). Lugnt tempo var utlovat och det blev väl inte något fartpass direkt heller. Men dubbdäcken gjorde det mer jobbigt än jag tänkt och inte blev det mindre jobbigt av att Ricke fortfarande kör med slicks på vintercrossen den boven.

När vi passera två timmar i rulltid började jag känna mig lite matt och tom på energi. Men jag härda ut dom sista 25 minuterna utan att helt klappa ihop och tappa tempo trots att det nu var 15 timmar sedan kvällsmålet. Effektiv rulltid 2:25, snittpuls 162 slag/min(81%) och endast High5 Zero i vattenflaskorna. Grötfrukost/lunch plus frukt och nötter satt rätt fint sen i en energitom kropp. Man klarar betydligt mer än man tror utan att tillföra energi, det handlar mest om vilja till att börja med...

2 kommentarer:

Axell sa...

Snygg julgran - fick ni med den hem :0)

Niklas Källström sa...

Ja riktigt snygg faktiskt men tyvärr lyckade jag aldrig få ner den i ryggfickan :)