Sidor

fredag, november 18, 2011

Ett vidrigt pass...

Oj, vilken karamell! TCSI - Extrem spurtintervall där syfte är att jobba med extremt mycket mjölksyra. Målsättningen med varje spurt är att köra så fort jag kan i 30 sekunder med 6 kp belastning. Satsar allt från början till slut och spara mig inte för att orka hela spurten eller alla spurterna under passet. Det gör inget om jag knappt har styrfart på din sista spurt, huvudsaken är att jag gett allt varje gång annars är denna typ av träning helt meningslös! 4:30 aktiv vila (nästan ingen belastning) och låter pulsen sjunka så mycket som möjligt mellan varje intervall.

Under själva spurten känns det som dom här 30 sekunderna aldrig vill ta slut och ja, kraftigt obehag kommer som ett brev på posten. Ett vidrigt pass som på något konstigt sätt blir perverst skönt av den nöd och det lidande som man får utstå i i slutet och efter varje intervall. Jag har redan börjat längta efter Söndag då det är dax igen för ett nytt TCSI.

Hämtade upp min Volvo C30 från Hertz i eftermiddags så jag kan ta mig ner till Svenska Sportmässan imorgon. Kamerans batteri har precis fått sig en ny stöt i laddaren så den orkar med många bilder från mässan. Rullar väl iväg vid 7-tiden i morgon bitti och räknar väl med att vara på plats där nere vid 11-tiden. Ska försöka få upp lite bilder här i bloggen redan imorgon kväll...

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Du ser verkligen ut att vara på festhumör på bilden!

Niklas Källström sa...

Mer som dagen efter :)

FitKungen sa...

Mer som en ultraklen människa!

Niklas Källström sa...

Haha, vilken skojare! :)