Sidor

torsdag, november 24, 2011

Hål på hornhinnan...

Gårdagens upplägg blev visst inte riktigt som planerat...vakna med en konstig känsla i öga och efter en snabb inspektion i spegeln kunde jag snabbt konstatera att något inte stod rätt till med vänster öga. Gick ner till min optiker som efter en snabb titt på ögat skrev ut en remiss och bad mig direkt åka in till ögonakuten på S:t Eriks Ögonsjukhus i Stockholm. Efter att ett par olika läkare titta, droppat vätskor och analyserat ögat kom dom fram till att det skulle gå bra att få åka hem. Fick med mig någon salva som ögat ska smörjas med 5 ggr/dygn.

Hur det har kunnat bli så här har jag ingen aning om men det hade viss blivit ett ganska ordentligt hål på hornhinnan plus något med ögon bulben också som jag lyckats förtränga nu. Inga linser tills det här är läkt är det nu som gäller. Att träna på skulle gå bra(puh!) bara jag försöker undvika att allt för mycket svett rinner in i ögat. Inne på Monarken är det inga problem att använda glasögon men ute finkar inte det för mig då dom inte sitter kvar. Så dagens utepass utan både glasögon och linser kan bli spännande...har i alla fall ställt om 705:ans display att bara visa två stor fält med tid och puls så det ska nog gå bra...

4 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Usch....

Johan sa...

Hadde problem med ögonen och svett tills jag köpte Halo pannband...
Helt suveräna...

Mr.King sa...

Klen kropp och nu klen hornhinna!! Var ska detta sluta? ;)

Niklas Källström sa...

Precis Johan.

Halo måste jag kolla upp, tack Johan!

Ja vad ska man säga förutom att du Kungen absolut är den största pajas jag känner :)