Sidor

söndag, november 20, 2011

Inleder ett samarbete med Rose...

Då var Svenska Sportmässan avklarad och det var väl inget på mässan som jag inte redan sett på nätet men det är alltid kul att få syna och känna på nära håll. Utbudet tycker jag var riktigt bra(i alla fall på cykelsidan) för att vara lilla Sverige men visst kan mässa få växa lite till till nästa år. Vet inte om det bara var en känsla eller om det var tunt med besökare...jag hade i alla fall trott på mer trängsel.

Vissa utställare utmärker sig mer än andra, en del mer positivt andra mer negativt. Vad är vitsen att tex. trycka in så mycket cyklar i en och samma monter så att man är tvungen att behålla styret i cykelkartongsposition? Vissa med riktigt dålig belysning att ficklampa borde ingått i entréavgift. Men dom flesta hade gjort sin läxa väl och visa upp sina produkter riktigt fint. Tre som i min mening stack ut med montrar av klass, Rose(okej jag är lite partisk kanske ;) ), Shimano och Sram. Sram med alla sina komponenter på små fina hyllor så vi besökare kunde känna, vrida och vända på allt och det gillas skarpt.

Roligt som sagt att se vad alla har att erbjuda men syftet med min resa ner till mässan var mest att få träffa min nya samarbetspartner Rose. Jag är mer än glad att fått förtroendet av dom att visa upp deras produkter och cyklar på bästa sätt i cykelsverige med en massa fina produkt- tränings- och tävlingsbilder. Jag ser verkligen fram mot att få prova ett för mig helt nytt märke efter så många år på Cannondale. Mer bilder från Rose monter kommer men nu är det nattjobb som gäller för mig. Veckans sista träningspass är avklarat idag. TCSI igen så nu är jag så där lagom mör i kroppen som i fredags.6 kommentarer:

Bjorre sa...

vad är det för monarkporr på sista bilden?

Axell sa...

Kul med Rose! Supernöjd med mina Rose (lvg och cross). Kan varmt rekommenderas :0)

Niklas Källström sa...

Ett stycke värsting jag gärna vill ha i lägenheten, Monark LC7(prototyp).

Det blir cross, lvg och tempocykel för mig till att börja med. Jag är helt övertygad om att jag också kommer bli nöjd.

Niklas Källström sa...

Axell, var det du som köpte en kolfiber cross?

Du kan väl mejla mig då jag har ett par frågor om storlek på crossram.
niklas.kallstrom@bredband.net

Pilen sa...

Jag tycker du beställer både en lvg och cross i stl 62. Sedan upptäcker du att dom blev aningen stora och säljer dom till mig för en billig slant.

Niklas Källström sa...

Kan tänka mig det Pilen :)