Sidor

lördag, november 26, 2011

Känns inte bra det här...

Vaknade med lätt känning av halsont och rejält snortäppt men efter ett par timmar i vaket tillstånd började det kännas bättre i hals och näsa. Bättre men inte bra alltså, det känns att det är någon liten bacill som lurar i kroppen. Först tänkte jag stryka dagens träning men besluta mig för att köra den ändå för att se vad kroppen tyckte om det...ja den ville nog inte träna så jag avbröt efter en timme och rulla sakta hemåt igen.

Dagens pass var ett G2 - Grundläggande distansträning med jämn intensitet med pulsintervall 165-175 slag/min(83-87%). För att få lite omväxling tog jag vinter-MTBn och nötte grusväg så länge jag nu orkade. Pulsen nådde aldrig upp till upplevd känsla i kroppen och så fort jag tröck på lite extra kändes det som i slutet av ett KI-pass, inte rätt och därför avbröt jag. Nu ett par timmar senare känns det väl så där, inte värre än i morse men det är något skumt med känslan i kroppen. Mat och sen tänkte jag bädda ner mig i sängen redan nu så får vi se om det hjälper att pigga upp min ynkliga kroppen till imorgon...

Inga kommentarer: