Sidor

onsdag, november 16, 2011

Med händerna i bocken...

Vilket härligt väder det är nu, en hel vinter så här och Svensk vinter blir något man kommer längta efter. Det är just dom här dagarna jag vill ha utepass att ta till precis som nu i mitt nya träningsupplägg.

G2 - Grundläggande distansträning med jämn intensitet.
Fokus ligger på så hög snittfart som möjligt men det får inte bli så hårt som EB-intervall. Högt tempo (men inte högre puls än tillåtet) och avslappnad åkning är prioritet. Dom här passen försöker jag köra med händerna endast nere i bocken för att vänja mig med att jobba i positionen under en längre tid. Det gäller också att hela tiden planera körningen för att kunna hålla sig inom tänkt pulsintervall. Slå av på farten i tid när man går in i backen precis som det gäller att gå på direkt på toppen av backen för att pulsen inte ska hinna sjunka för mycket. 60 minuter + 10 minuter upp- och nerrull.4 kommentarer:

TheKing sa...

såna glajjer vill jag också ha!!

Niklas Källström sa...

http://www.x-kross.se

TheKing sa...

Jag menade gratis!!!! ;)

Niklas Källström sa...

Kan tänka mig det, men det här är sportglasögon och inte ett par vita mozzarell-brillor som du är van vid :D