Sidor

söndag, november 06, 2011

Mysig dimma bitvis...

Då tar vi gårdagens träning idag, hade tänkt köra mtb med grabbarna men det slutade med att jag körde ett landsvägspass. Fick även med en riktigt fin grusvägs sträcka från Rasbo ner till Länna. Rena rama berg-och-dalbanan sista biten in mot Länna. Riktigt skönt väder med mysig dimma bitvis. Vill det nu inte bli en vinter som förra får det gärna vara så här resten av vintern för min del. Avslutade passet med en kaffe hemma hos föräldrarna efter 3:29 i rulltid. Klämde också in 4 stycken 60 sekunders spurter på absolut max!

Vad dagen kommer bjuda på i träningsväg har jag inte riktigt bestämt än...som det känns nu räcker nog tiden bara till ett pass på Monarken då jag nu är i full gång med att STORstäda lägenheten. Rensar ur mina garderober totalt! Mycket skrot blir det under åren, kläder som inte används på 3 år åker direkt till återvinningen.

Inga kommentarer: