Sidor

onsdag, november 16, 2011

Svenska Sportmässan...

Då är allt tajmat, bokat och klart, på Lördag morgon rullar jag iväg ner mot Jönköping och Svenska Sportmässan. En Volvo C30 är bokad på Herzt, nytt större minneskort är inhandlat för att få med allt möjligt trevligt från mässan, kameran är uppdaterad med firmware A 1.02, B 1.03. Det här ska bli skoj!9 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Då ses vi där. Jag åker ner vid 7 på lördag.
/J

Niklas Källström sa...

Härligt, då kan jag också komma hem med lite bloggkändis bilder :)

Martin S. sa...

Japp, ses där :-)

Niklas Källström sa...

Trevligt!

Anonym sa...

Rakat benen, packat gel och bars? :) /G

Jesper Andersson sa...

Ses där! Kom förbi och kika på MS-Sports monter där kommer jag finnas :)

Niklas Källström sa...

Check, check G :)

Så gör jag Jesper.

STIZZE sa...

Missa inte att köra "våffelcrossen" i jönköping i helgen, cykelcross tränings-tävling, de verkar ha en grym bana att bjuda på!

Niklas Källström sa...

Tävla är inget för mig, jag är bara en enkel motionär :)