Sidor

måndag, december 12, 2011

30 minuter EB-intervall...

Dagens träning blev ett 30 minuter EB-intervall inklämt under jobbpendlingen hem från jobbet ikväll. Eftersom jag glömde kvar min Garmin 705 hemma blev det till att köra intervallen på känsla och det gick väl okej. Jag har faktisk kört utan dator nu dom sista passen och det är rätt skön att bara ha känslan i kroppen att gå på än att bara stirra sig blind på vad displayen visar.

Efter lördagens träning på isblanka grus- och skogsvägar fick jag lite ont i vänster skuldra. Skulle tro att jag spänt mig vid något tillfälle för att inte stå på öronen eftersom jag dumt nog inte lagt om till dubbdäck på MTBn än. Dubbdäck på blir nått att ta tag i senare i veckan när jag är ledig. För att få rätsida på en öm skuldra blev det ett besök hos Flygterapeuterna för att låta kiropraktor Heidi Kahn bryta till den här gamla kroppen. Blir det inte bättre till på Torsdag får jag nog med kiropraktorns hjälp ge på skuldran en stöt till.

Inga kommentarer: