Sidor

tisdag, december 20, 2011

Äntligen dagsljus...

Äntligen fysisk aktivitet i dagsljus. Efter tre nätter med nattjobb där jag går och lägger mig när det är mörkt och vaknar när det är mörkt igen. Noll timmar dagsljus är väl inget vinnande recept för att känna sig pigg. Men snart vänder det och det finns inget bättre än att få cykla hem från jobbet klockan sju när solen är på väg upp och känna värmen från den.

Jag skrev ju igår att det skulle bli distansträning idag och så blev det. 2 timmar 47 minuter i effektiv rulltid, passet innehöll även 10 stycken 6 sekunders igångdrag på ABSOLUT MAX! Kände mig lite seg i benen till en början men det har sin förklaring vilket jag håller på ett tag till innan jag skriker ut det i bloggen och orsakar debatt... Idag blev det soloträning men imorgon får jag Ricke med mig ut på mitt distanspass vilket ska bli trevligt.

7 kommentarer:

Middleman sa...

Grymt imponerad av dina bilder. Inser att det förmodligen är en del PhotoShop-arbete som ligger bakom, men hur skaffar du dig råmaterialet? Dvs. vad har du för kamera? Har letat efter den ultimata cykelkameran, dvs. bästa avvägningen mellan vikt och prestanda, men inte träffat rätt ännu. Tips?

Martin S. sa...

WTF, är det där ute i Roslagen alltså??

Niklas Källström sa...

Kameran som åker med i bakfickan är en Canon S95 Middleman. Canon släpper nu en efterträdare(Canon S100) vilken vecka som helst.

Verkar var rätt lokalt vilken snömängd som fallit Martin.

Johan Andersson sa...

Helt fantastiska bilder...

vaktis sa...

årets julklapp:
http://scalextric.hornby.com/shop/sets/g1072-micro-scalextric-team-gb-track-cycling-velodrome-set/

TheKing sa...

Vem som helst kan ju bli "proffs" med photohopp!

Niklas Källström sa...

Tack Johan!

Vilken grej Martin, alla cyklisters dröm :)

Upp till bevis imorgon på jobbet Kungen... mest troligt är nog att dina bilder underpresterar skapligt mycket, precis som du på jobbet ;)