Sidor

fredag, december 16, 2011

Gårdagens behandling...

Gårdagens tema var "behandling". Började dagen med ett nytt besök hos Heidi för att få ordning på mina revben som inte vill släppa taget och lägga sig som tänk. Jag är klart mycket bättre vid skuldran sedan mitt besök i måndags men inte helt hundra så det är lika bra att bearbeta "skadan" medan den är färsk. För att låta Heidi's behandling verka å göra susen lät jag träningen vila igår. Avslutade gårdagens tema "behandling" med att hamna i soffan hemma hos Ricke & Elin ett gäng timmar och bli bjuden på kaffe och Pannacotta med färska bär, tack Elin!

Nu idag sov jag ut och klev upp ur sängen vid 10-tiden för att orka med helgens nattjobb. Ingen frukost än utan bara två koppar kaffe för att träna på tom mage som i onsdags. Ser väl så där lagom mysigt ut just nu utanför fönstret med regn men det är bara att dra på sig cykelkläderna för dagens distanspass. Jag har ju trots allt en varm dusch och mat att se fram mot...

Inga kommentarer: