Sidor

tisdag, december 06, 2011

Kan meddela att jag lever...

Här var det visst lugnt och tyst som i graven men för att bryta tystnade kan jag meddela att jag lever men inte gjort så mycket mer än legat nerbäddad i sängen sedan sist. Bättre nu men absolut inte bra tyvärr. Halsont och tjockt slem i halsen när jag vaknar på morgonen plus tok täpt med snor i hela nässystemet som håller i sig hela tiden där tog jag mig upp till Arlanda Sky Clinic idag för att låta en läkare titta på det här. Efter att hon läkaren tittat in i näsgångarna kunde hon konstatera att jag är rejält igensvullen där. 

Det är ju nu andra gången med inte allt för lång tid mellan jordens "förkylning"(känns som om jag drabbats av bihåleinflammation) med näst intill igensvullna näsgångar. Nu blir det i alla fall en liten medicinkur så får vi se om slem, snor och svullnad släpper...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt! Själv dras jag med en segdragen "slemhosta" som förstör min träning.

/Mikael S

Jesper Andersson sa...

Skönt att höra att du lever! Krya på dig:)

Niklas Källström sa...

Ja det är skit typ Mikael.

Tack Jeppe!

TheKing sa...

Lever och lever..du ser ut som ett spöke!