Sidor

söndag, december 11, 2011

Klart jobbigare än jag trott...

Dagens träning blev blev klart jobbigare än jag trott men så är jag också under isen vad det gäller form. Det blir ju inte mindre jobbig av att Robban, Nichlas och Allan är starka [redan nu] som f*n! Trots att jag fick slita ont på slutet för att inte helt tappa kontakt med grabbarna blev det ett skönt träningspass. Jobbigt men riktigt roligt att få komma ut med grabbarna igen.

Det som var tråkigt idag var att Morgan drog i asfalten utan förvarning. Svartis efter en kurva med en lutande vägbana slog undan hjulen på ett vipps. I fallet drog han även med Nichlas som hamna i diket och jag som på något konstigt vis lyckade reda upp bredsladden jag fick av Morgan fall. tur nog blev det inte värre än att Morgan kunde vända hemåt med öm kropp och lite skavanker på cykeln.

Dagens fina runda gick på en blandning av asfalt, skogs- och grusväg plus ett par riktigt fina trktorvägar som slingrade sig fram mellan åkrarna. Tack för idag Ricke, Morgan, Allan, Nichlas, Robban och Håkan. Effektiv rulltid 2:50 och 63 km. Blev tvungen att pusta ut några minuter i garaget efter passet innan jag tog och släpa mig upp i lägenheten.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Triathlontidningar?! Trevligt. När kör du första tävlingen?!

/Conny

Niklas Källström sa...

Stämmer, står mycket bra i Triathlon Plus.
Tävla i triathlon känns rätt avlägset om man inte kommer undan med att göra bomben ett par gånger innan det är dax för cykling och löpning ;)