Sidor

onsdag, december 14, 2011

Min första beställning...

Har varit ledig idag och är så imorgon också men sen är det slut ledighet för den här veckan då veckan avslutas med nattjobb Fredag-Lördag och Söndag. Jag kanske inte riktigt har utnyttjat min lediga dag helt optimalt men jag har i alla fall hunnit med det som stod på mitt körschema för dagen.
Träningen kördes på tom mage direkt efter att jag klivit upp ur sängen vid 9-tiden. En kopp kaffe innan jag drog på mig cykelkläderna för dagens intervallpass. Ett intervallpass utanför mitt träningsupplägg och mest för att känna på kroppen efter en tid lite krasslig och klen. Det blev 4 stycken fyror som fick testa kroppens förmåga att prestera igen...och det gick väl okej trots en viss trötthet i kroppen.

Dagens andra prestation blev att lägga min första beställning hos min nya och största samarbetspartner Rose. Korgen blev stor innan jag kände mig nöjd för den här gången. För alla nyfikna som brukar fråga "har du beställ några cyklar än?" kan jag bara meddela att jag inte lag några nya cyklar i korgen den här gången.
Min kontakt jag fått nere på Rose i Tyskland kan inte annat än få stämpeln "världsklass"! Rackarns så snabb att svara mig på mina mejl och när jag idag skicka iväg mejlet med min första order han jag knappt gå ut och göra nytt kaffe innan ett svarsmejl kom med "I already prepared your order. The shipment will leave soon" å jag kan bara säga, sweet!

5 kommentarer:

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Hoppas på bilder på allt du inhandlat när de kommer. =)

Niklas Källström sa...

Bilder kommer Karin :)

Johan Mölleborn sa...

Är det där pulskurvan från mailkonversationen med tysken? ;)
/J

Niklas Källström sa...

Du vet du Johan, topparna i pulskurvan är varje gång goodiebag kom på tal :D

Nypan sa...

Jag handlar inte hos Rose. Väntar tills du rear ut grejerna :-)