Sidor

lördag, december 10, 2011

Vad är det som händer...

Vad är det som händer...jag vet faktiskt inte men kroppen känns mest trött och gammal. träningen har som sagt legat helt på i nu i snart två veckor, suck! Men för att få känna lite på kroppen i veckan tog jag och jobbpendla i dagarna två Onsdag och Torsdag men kroppen känndes bara trött och orkeslös. Slem i halsen och snor i näsgångarna som fortfarande är uppsvällda/igentäppta, speciellt på morgonen.

Börjar faktiskt känna mig lite stressad av att inte kunna träna och följa mitt träningsupplägg som tänkt. För att få känna lite på kroppen idag igen hängde jag med Ricke och Morgan ut på ett mycket lugnt rullpass i skogarna runt Arlanda. Mest grusväg men även lite endurospår, den här delen av endurospåret var för oss helt okänd men visas sig vara en riktigt guld-spår. Grymt skitigt men #¤%&¤% roligt att jobba sig fram och tillbaka mellan träden, över berghällar inne i en helt orörd skog mest lik en trollskog från någon saga.

Två timmar effektiv rulltid blev det till slut och nu känns väl okej i kroppen två timmar efter avslutad cykling. Känns kroppen även okej imorgon när jag vaknar hänger jag nog med grabbarna som då ska ut och rulla landsväg.

2 kommentarer:

Nypan sa...

Hellre vara sjuk så här års än på våren/sommaren.
Men det är inte roligt.
Själv tillbringade jag två timmar med att grisa ner en Vit CX på grusvägar och stigar över järfälla och järvafältet. Så skitig har den nog aldrig varit förr :-)
Krya på dig och inte panika över träningen.
/N

Niklas Källström sa...

Jo så är det väl men veckorna rinner iväg...
Lämna in crossen till Skogling vettja :)