Sidor

måndag, januari 23, 2012

Bokat och klart...

Då har jag en cykel nere på Gran Canaria, jag(vi) hyr cykel av Free Motion precis som förra året och året innan det. Stort utbud och bra cyklar så Free Motion kan jag varmt rekommendera. Bor gör vi även i år på Club Maspalomas som har en helt okej buffé restaurang vilket uppskattas av trötta och hungriga cyklister. Ska bli riktigt skönt med lite sol och värme trots att vintern varit rätt mild än så länge... Nu blir det i alla fall ett träningspass tillsammans med Ricke i ett vitt landskap efter snön som föll igår. Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dra mig cykelkläderna för 10:15 rulla vi från garaget.
Gran Canaria 2011


6 kommentarer:

Martin S. sa...

Sjukt fint! Jag åker ner 2 veckor efter dig.

Glöm inte din egen sadel bara! :-)

Anonym sa...

Du har alltid så fina bilder i din blogg!
:D

Niklas Källström sa...

Trevlig Martin, sadel står med på packlistan :)

Tack anonym!

Anders sa...

Kommer ner samma dag som ni åker hem och har hyrt en super six EVO på samma ställe, synd för det hsde varit kul med lite sällskap :)

Anders

Niklas Källström sa...

Super six EVO, fint ska det va Anders ;) Synd ja, men det blir fler gånger...

Anders sa...

Har man inte råd att köpa en så kan man ju i alla fall få prova en i några dagar och låtsas att det är ens egen :)
Ska bli kul tror den väger in på 6,5 kg...