Sidor

tisdag, januari 31, 2012

Fin runda i ett underbart väder...

Träningen gick väl så där kan man väl säga, det känns att nått inte är rätt med luftflödet i näsgångarna...jag är ju ingen läkare men det känns nästan som en allergisk reaktion det här med näsgångarna. Sedan jag kom hem från träningen har jag haft ett antal nysattaker, snytit upp nästan en rulle hushållspapper och dragits med huvudvärk...men bortsett från dessa små petitesser...blev det en fin runda i ett underbart väder.

Kallt och krispigt i luften med träden beklädda i vit frost. Det blev även en sväng ut på isen, körde hela vägen ut från Steningeviken till farleden innan jag vände tillbaka mot badplatsen. Magiskt vackert men tungtrampat ute på isen med sitt helt orörda snötäcke. Efter den här svängen på isen kändes det som bra-för-idag så jag bestämde mig för att rullade hemåt igen. En timma och tjugo minuter blev det tillslut i effektiv rulltid.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Wow vilka bilder! Med detta på näthinnan blir väl träningen extra maxad!

Niklas Källström sa...

Tack Lisa! Lycka till med träningen å kör hårt!