Sidor

måndag, januari 30, 2012

Hem var jag mer på hugget...

Börjar veckan med gårdagens jobbpendling. Så trött när klockan ringde 04.30 att buss till jobbet inte var långt bort men ryckte upp mig och samlade kraft med en kopp kaffe under tiden jag drog på mig cykelkläderna. Väl på cykeln var alla tankar på den där bussen ett minne blott. Det blev dock inget extra utan bara raka vägen till Arlanda och hangaren för en dusch och frukost.

Hem var jag dock mer på hugget, efter en 10 minuters uppvärmning körde jag EB 1 x 18 minuter innan jag slog av på tempot igen borta vid Norrsunda kyrka. Fortsatte sedan på grus- och skogsvägarna bort mot och förbi skjutbanan innan jag vek in i skogen för en liten sväng på endurospåret. Kvällens jobbpendling gav 75 minuter i effektiv rulltid.

Nu har jag njutit av ett par koppar kaffe och Spotify med en solen som tittat in genom fönstret. Batteriet till kameran och GPSen är nu laddat så det börjar bli dax att dra på sig cykelkläderna för dagens distansträning på bilfria landsbygdsvägar...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Exotiska ljusbilder, får mig nästan att överge Velodromen och köpa mig en pannlampa... Nästan ;)

Niklas Källström sa...

Tack! Jag själv övergav tankar om ett besök till velodromen i helgen pga. jobb.

Karin sa...

Riktigt läckra bilder!

Niklas Källström sa...

Tack Karin!