Sidor

tisdag, januari 17, 2012

Matt vit eller mattsvart...

Tvättstuga bokad men vad gör det när försover mig...hade bokat första tiden men det gick väl så där...jag skulle aldrig ha tillåtit mig att snooza "bara en gång". Nu är i alla fall en ny senare tid på dygnet bokad så då är inte snooz-knappen en fälla.

Missad tvättid blir ett problem, ett annat problem av mer lyxigt slag är att jag inte kan bestämma mig för vilken färg jag ska ha på min nya landsvägscykel från Rose. Matt vit eller mattsvart - det är den stora frågan...innan jag kommit fram till vilken har nog min nya cross kommit då jag precis fått en avisering(Dear Niklas Källström,Your package with the number 467xxxxxxx968 has just been shipped:) av Rose att den lämna dom idag. Det här borde betyda att jag har den i slutet av veckan, sweet! Nu blir det i alla fall en PW tillsammans med L.

10 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Mattvit är snyggt, men mattsvart är ju lite batman! ;) haha

Anonym sa...

Kunde varit riktigt snygg med mattvit och sedan resten helt svart. Inga dekaler på hjul osv. Nackdelen med mattvit är kanske att den är ännu svårare att få ren/hålla ren när den blivit lite muggig?!

Niklas Källström sa...

Matt vit = Batmobile Jeppe :)

Det där med renhållning har jag inte tänkt på faktiskt, tack för tipset anonym.

Stefan Lindbäck sa...

Matt är ju allmänt lite bökig att hålla fräsch, men det tror jag inte är ditt största problem har jag sett...

Får man fråga vad du har för avtal med Rose, är du hel spons eller betalar du nått symboliskt?

Bjorre sa...

Helt klart svart....

Niklas Källström sa...

Ja det kanske blir så också Bjorre...

Niklas Källström sa...

Stefan, jag har ett bra avtal med Rose.

Anonym sa...

Klart du ska ha svart, som den mörkare du är;)
/Ricke

Axell sa...

Ska den va vit ska den blänka, gärna lite pärlemo :0)
Kör svart..

Niklas Källström sa...

Ja svart verkar vara det nya vita Axell :)