Sidor

söndag, januari 01, 2012

Mitt förbannade sötsug...

Ny dag, nytt år, nya tag. Nu är det bara att samla ihop spillrorna av den här bedrövliga 2011-kroppen och bestämma mig för vad jag ska prioriter 2012 när det gäller träning vs kost...det spelar liksom ingen roll att jag drar en massa watt på Monarken när jag ändå väger för "mycket" känns det som så därför måste något göras åt saken. Eftersom det inte är träningen som är problemet utan mitt förbannade sötsug blir det kosten jag kommer att lägga om totalt. Träningen kommer säkert bli lite lidande till en början innan jag hittat rätt balans och mängd men som det känns nu "skiter" jag i allt vad watt och snabbhet heter, jag måste helt enkelt bli av med mitt sötsug!

Jag hade ett långt givande samtal med Mattias i onsdags om hur jag känner och att jag måste göra något för att det ska kännas bra. Det är riktigt bra att ha en kille som Mattias med all sin kunskap att bolla mina tankar och idéer med för att få ordning på det här en gång för alla. Vad som händer nu med kost och träning kommer att komma här i bloggen men just nu håller jag på det ett tag...

Dagens träning blev i alla fall ett distanspass, 2 timmar och 46 minuter glädjecykling med MTBn. 5 minusgrader och frusna skos- och grusvägar till en början men som på slutet började tina upp då vädret slog om helt och nu är det 3 plusgrader och regn igen. MTBn känns(kan mycket väl bara vara inbillning...) så rapp och roligt efter min lilla uppgradering i veckan. Det kanske är så enkelt att MTB är det nya vita 2012...2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Tag en sked smör ist för socker. Det skall funka säger en del.

Föresten, kan du bjuda mig på en grusrunda någon dag ? Typ 5-7 mil om det är bra underlag ?

Gott Nytt !

-Skogling

Niklas Källström sa...

Så ska bli :)

När det blir lite kallare och grus/skogsvägarna torkar upp igen ska du få en finrunda upp i Roslagen du sent glömmer Patrik :)