Sidor

måndag, januari 16, 2012

Nyvaken med en kopp kaffe...

Måndag, ny dag, ny vecka, nya tag. Sitter här nyvaken med en kopp kaffe och laddar för veckans första cykelpass. Känner mig så där lagom smart i huvudet efter bara 4 timmar sömn men så blir det när jag ska vända tillbaka till dagrytm igen efter ha jobbat natt(3 x 12 1/2 timme). Dock tänker jag inte vända tillbaka till dagrytm full ut den här gången då jag ska göra två nattpass till med start redan nu på Onsdag. Men efter ha gjort torsdagens nattpass är jag ledig i schemat fram till den 21:a och då vet jag i alla fall vad jag ska fylla den tiden med...

Nä nu är det dax att dra på sig cykelkläderna men i väntan på bilder från dagens träning bjuder jag här på några nya bilder från Rose monter på cykelmässan i höstas.
Rose Xeon X-Lite


Rose Aero Flyer
 Psycho Path

4 kommentarer:

TheKing sa...

Kan du fixa en "Psycho Path"
graaatis..;)

Niklas Källström sa...

Du är mycket för gratis Kungen :)

FattigKungen sa...

Hahaha..jaaa..vi som inte har "KV" har ju inte råd med så mycket..;))

Niklas Källström sa...

Säger killen som pumpar in en massa tillägg bara att gå dagtid, lyxputte ;)