Sidor

måndag, januari 30, 2012

Planlöst på småvägarna...

Lite lätt oinspirerad satt jag mig på cykeln för att köra dagens träningspass. Någon runda hade jag egentligen inte tänkt ut utan började jobba mig bort från Märsta planlöst på småvägarna i ett helt underbart väder. Första halvtimmen kändes kroppen riktigt tung och seg men ju längre tiden gick ju piggare blev den. Efter 50 minuter började jag krydda passet med igångdrag. 10 stycken 6 sekunders igångdrag(6 sekunders maximal fartökning på ABSOLUT MAX) med 10 minuter mellan varje igångdrag. Avslutade distanspasset som jag började det...att njuta av det fina vädret. 2:49 i effektiv rulltid.

Sen jag kom hem har tyvärr en olustig och varm känsla kommit smygandes i kroppen...sjuk nu, nej tack! Nu ska jag bara ta en promenad ner till Willys och handlade lite att fylla kylen och frysen med. Sen blir det sängen direkt så får vi hoppas att många timmar med sömn gör kroppen pigg till imorgon...4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Ser fint ut. Har mykoplasman kommit till Märsta nu månne? :/

Anonym sa...

Snygga bilder som vanligt!

Hur många timmar träning får du ihop på en vecka förresten, vore kul att se ditt upplägg.

Mvh

Bruce, happy

Anonym sa...

Har du "premiärat" nya crossen från Rose? Vi har inte fått se några bildbevis eller utlåtanden... tror jag i alla fall :-)!

Allt gott/Andreas

Niklas Källström sa...

Tror inte det Patrik, det är något skit...med mina näsgångar igen.

Tack Bruce, just nu följer jag inte mitt upplägg pga. bristande motivation...nu kör jag mest bara det som känns rätt för dagen så det blir det blir helt enkelt i väntan på gnistan...

Premiären med Rose crossen får nog vänta då jag inte har några dubbdäck till den. Men den kan bara inte vara dålig med tanke på hur snygg den är live :)