Sidor

torsdag, januari 05, 2012

Rätt omotiverad...

Igår blev det mest av varan skitsnack och kaffe, först blev det en sväng upp till X-Kross Johan och kolla läget och lämna över ett nytt cykelställ till bilens tackräcke. Dagen rundades sen av med ett par koppar kaffe hemma hos Rick å Elin halvliggandes i soffan. Han faktiskt också med att göra lite nytta under dagen och då i garaget med att topsa upp MTBn till nyskick igen. På Monarken blev det inte mer gjort än en timme på FatMax innan jag klev av.

Idag är det jobbpendling som gäller och snart ska jag försöka orka med en timme till skillna från imorse då det bara blev 40 minuter. Som ni märker är jag rätt svag nu när det gäller träning men känner mig också rätt omotiverad så jag är mest glad för det som blir av.

3 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Det här med motivationen verkar ju tryta för de flesta nu för tiden. Jag är glad bara jag kommer upp på någon slags cykel och avverkar lite minuter.

Men snart kommer våren!!

Pilen sa...

En liten motivations höjare.
Kolla in Öijers blogg. Dala-bloggaren kommer till stan i morgon och vill ha lite sällskap.
Jag tänkte dit och bli kränkt.
/Pilen

Niklas Källström sa...

Så sant Johan men det hade känts bättre med en pigg kropp :)

Absolut en motivations höjare men tyvärr jobbar jag imorgon Pilen.