Sidor

tisdag, januari 24, 2012

Tillbaka på Monarken...

Tillbaka på Monarken igen efter en tid utan intervaller. Började med ett EB 2 x 20 minuter med 5 minuter aktiv vila på 100 watt mellan intervallerna. Skulle nog kalla dagens övning för ett känna-på-pass för att hitta rätt kp igen. Det krävs nog ett eller två EB-pass till för att sätta rätt kp att orka en timme utan aktiv vila. Behöver kanske inte skriva det men jag är svagare nu än innan min lilla motivationssvacka. Nu på kvällen blev det också en rask promenad på dryga timme, inte så mycket för flåset utan mer för att förbättra w/kg siffrorna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas!Kul att läsa din blogg eftersom jag själv gillar att cykla,samt att fotografera.Väldigt fina bilder du har på din blogg med.

Nu undrar jag om du skulle vilja prenumerera på min blogg via mail?

Jag är i behov av så många prenumeranter som möjligt,och det skulle vara kul om du ville följa den.

Är det ok för dig?

Tacksam för svar.

Fredrik sa...

Bra att du är igång igen Niklas, gott att se! Men för tusan, du kan ju inte skriva ut vilo-watten och skippa arbetseffekten :-)

Niklas Källström sa...

Roligt att du gillar bloggen, för att slippa tömma min mejl hela tiden på uppdateringar från bloggar jag följer är det slut med att prenumerera tyvärr.

Jo det är bra Fredrik, anns blir det här min undergång :) Min arbetseffekt nu ger knapt utslag på monarkens display :)

Anonym sa...

Ok, det var tråkigt att du inte ville prenumerera på min blogg via mail. Men skulle du vilja följa den via RSS?