Sidor

söndag, januari 08, 2012

Trött och tom på kolhydrater...

Det blev visst inte som tänkt, det blev aldrig endurospåret. Om sanningen ska fram så var jag faktiskt lite mör i rygg och axlar efter gårdagen omgång i endurospåret så därför stöks det. Men det blev ändå ett fint träningspass i fin miljö med MTBn som numera är mer regel än undantag. Först stig, grus- och skogsvägar i Steningedalen innan jag jobba mig bort mot Rosersbergs slottspark där det blev ett par varv innan jag vänder hemåt igen. Hemma och tillbaka i garage med 2.35 i effektiv rulltid och ordentligt trött och tom på kolhydrater. Tänk att fåtöljen i garaget känns så otroligt skön vid just dom här tillfällena när man knappt har krafter att ta sig upp i lägenheten igen. Men upp kom jag och efter mat och två koppar kaffe kände jag mig nästan som ny igen men bara nästan.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Mör i rygg och axlar säger du...vore kanske inte helt fel med en heldämpad Rose 29:er? Du är ju ändå inte 20 längre ;-)

/Mikael S

Niklas Källström sa...

En Rose 29:er skulle sitta fint och vi får se vad som dyker upp längre fram...
Va, inte 20 längre... ;)

UngKungen sa...

Just...GUBBE!!!

Niklas Källström sa...

Å jag vet en till om 10 dagar :)