Sidor

söndag, februari 19, 2012

Äntligen online igen...

Äntligen online igen...gah, BB-uppkoppling tyckte viss det kändes okej att sluta leverera signal precis lagom när jag skulle uppdatera bloggen igår eftermiddag. Först tänkte jag F*N! men det har faktiskt varit rätt skönt att vara utan den här senaste flugan Internet. Iställt för att förklara för er här i bloggen hur fantastiskt förträfflig jag har jag fått lite gjort i lägenheten. Har storstädat hela köket från topp till tå, rensat ur allt gammalt skrot i skåpen och in med mina nya snygga färgglada bunkar och redskap som piggar upp.

Inte bara kök, det har även tränats lite igår och idag. Igår körde jag Allan och Vindahl MTB på stig, Rosersbergs slottspark, skogs- och grusvägar bort till Kairo där vi tog Vikingarännets bana tillbaka till Sigtuna. Från Sigtuna till Märsta gick via Til - Djupvik - Flottvik - Valsta. 2 timmar och 40 minuter i effektiv cykeltid.

Idag blev det ett helt vanligt EB-pass 2 x 20 minuter. Jag hade tänkt köra ute idag men eftersom det blivit så milt och slaskigt ute kändes inne på Monarken helt rätt och så blev det.
Inga kommentarer: