Sidor

fredag, februari 17, 2012

Årsmöte plus paketleverans...

Gårdagskvällens årsmöte med cykelklubben samlade kanske 70-talet medlemmar skulle jag tro utan någon större vetenskaplig grund. Trevlig och avslappnad stämning med fika, roligt också att få träffa alla som jag inte tränar med jämt och mest. Det blev en bra försäljnings kväll för mig som fick hjulparet och tempostyret sålt.

Nu sitter jag här och zippar på en kaffe och väntar på att Posten ska levererat mitt paket från Rose. Förra gången jag väntade på paketleverans gav jag upp väntan och stack ut för ett träningspass och missade Posten med 15 minuter. Men den här gången ska jag härda ut för paketet innehåller bl.a. två styrstammar med -17 vinkel som jag ska testa på 29an. Förr körde Posten ej levererade paket direkt till utlämningsstället men numera går det visst tillbaka in till stockholm igen för att köras ut med en ny bil nästa vardag till utlämningsstället. Det misstagen tänker jag inte göra om igen.

Inga kommentarer: