Sidor

lördag, februari 11, 2012

Grabbarna är roliga...

Ja vad ska jag säga, grabbarna är roliga men deras cyklar med små hjul är/ser ännu roligare ut. -går det verkligen att cykla med dom där i skogen när dom har så små hjul... -är det 24 tum eller? Så jobbig har jag varit i dag under dagens distanspass, självklart har jag fått höra en hel del själv från dom där fem småhjulscyklisterna. Ricke när han skulle prova 29an i skogen -finns det en pall jag kan låna så jag kan komma upp på den här...som avlöstes av nästa kommentar -den borde ha levererats med ett par stigbyglar...jag passade även på att fråga Ricke vid ett pisstopp längs endurospåret, -det går lite ryckigt nu tycker jag, är det Rotor som har tillverkat dom där små hjulen...å så här har det låtit så fort tillfälle gavs plus en massa härliga skratt.

Jag kan bara summera dagens träning som ett av dom roligaste på mycket länge. Effektiv rulltid 3:05 53 km endurospår/skogs- och grusväg. Tack för idag Ricke, Allan, Morgan, Vindahl och Jeppe!
3 kommentarer:

Pilen sa...

Härliga bilder som vanligt Källis.
Dyk upp på morgondagens distanspass så ska du få se en 26 tummare, med tempobåge och allt, som inte går av för hackor.

/ -->

Jesper Andersson sa...

Tack själv, det var skoj:)

Niklas Källström sa...

Tack Pilen! Jag kommer tyvärr inte den här gången.

Fin cykling och skojigt värre!