Sidor

lördag, februari 25, 2012

Grabbarna gjorde äppelmos av mig...

Efter 1 timme 25 minuter blev det viss SM i körning på någon kuperad, skitig och tungcyklad grusväg...efter 14 minuter hade grabbarna gjort äppelmos av mig med pulsen hela tiden mellan 94% - 96%/max. Skulle tro att självantändning inte var långt bor innan jag slog av lite på tempot. Vad lär jag mig av det här...jo att starka grabbar inte är att leka med. Det lär bli festligt värre nere på Gran Canaria om 3 veckor med samma starka grabbar...att köra Helvetet i norr igen med dom här grabbarna ger det här med "konsten att lida" en helt ny dimension...självstympning framstår som värsta roliga grejen. Tack för idag grabbar! Effektiv rulltid 2:15, snittpuls 87%/max.7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
grymma bilder som vanligt. Villen kamera använder du o photoshoppar du mycket före publ? har du kamerian i en påse eller hur får.du den enkelt framfiskad vid fotografering?

Niklas Källström sa...

Tack! Canon S95, ibland mer tid och ibland mindre tid per bild. Dom här bilderna har fått mindre än 10 minuter var i PS.

Blött som idag åker kameran i en liten zip-plastpåse och torra dagar direkt i ryggfickan. Att fiska fram den i farten och eller ändra kamerans inställningar är inte alltid helt lätt...men övning ger färdighet :)

Öijer sa...

Bild två är ju skitläcker men bild tre är fan inte kattpiss den heller. Snyggt fotat och bra cyklat, 87% känns nog lite...

Anders sa...

Vad du lärde dig: Att 29" ger hög puls.. Precis som i filmen ;)

Niklas Källström sa...

Tack Öijer!

Angående hög pulsen så är det inte bara dom stora hjulens fel :) utan det finns en mer logisk förklaring till den...

Johan Mölleborn sa...

Ha ha ha. Med såna vänner behöver man inga ovänner. :D
Jag är jävligt avis på er som åker till Canarias.
/J

Niklas Källström sa...

Det kommer bli roligt och jobbigt nere på GC med såna vänner Johan :)