Sidor

onsdag, februari 08, 2012

I väntans tider...

Sitter nu på helspänn och väntar förväntansfullt på att DHL ska ringa på dörren för att få leverera ett stort paket från Rose igen...

I väntan på att min MTB(jag har äntligen bestämt mig för modell...) ska finnas för leverans i början av Mars har Rose varit snälla att skicka upp en annan 29-tummare ur deras sortiment till mig att roa mig med under tiden. Snabba ryck av tyskarna...det började med ett mejl från Jenni(Rose Nordic och min svensk-kontakt) "jag fick svar från Tyskland att du kan få låna en cykel. Vilken cykel och vilken storlek vill du låna?"...jag svara och direkt på fredagen kom ett ett mejl från Tyskland "Dear Niklas Källström, With this e-mail we would like to give you a short status quo on the further processing of your order. Your order mentioned above has just been transferred into production preparation"...och i måndags morse kom ett nytt mejl från Tyskland "Dear Niklas Källström, Your package with the number 00 has just been shipped: for online package tracking, please follow this link:".

Snabbar ryck med tanke på att Rose enbart bygger cyklarna efter beställning vilket innebär att kunden väljer basmodell och sedan finns möjlighet att konfigurera och byta komponenter efter eget tycke. Jag är mest tacksam att ha fått låna en cykel av Rose i väntan på min och bad inte om mer än basmodell vilket kommer bli gott nog för mig. Okej, två önskemål hade jag...gärna en modell med SRAM drivlina och FOX gaffel så vi får se vad paketet inehåller...

5 kommentarer:

Stefan Lindbäck sa...

Lite off topic men ändå inte

Du som verkar vara en grym fotograf har säkert mer koll än mig, jag tänker köpa mig en liten kamera att ha med i vått o torrt och vad jag kan se så finns följande kameror

http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/pri_digitalkameror.php?ArticleIDGroup=&UseFilter=&filter1=yes&marke=&prislistan=

Du får ursäkta att alla färgkombinationer kom med men jag hittade inget mer filter

Vad/vilken skulle DU satsa på....

Niklas Källström sa...

Tack Stefan!
Om jag ska vara ärlig så har jag rätt dålig koll på segmentet "vattentålig kompaktkamera"

Men jag lägger min röst på Panasonic Lumix DMC-FT4 för att...
#24mm vidvinkel
#filmar med stereoljud och optisk zoom
#timelapse

Niklas Källström sa...

Ser nu att det verkar vara feltryck hos Cyberphoto, den har inte 24mm utan 28mm men håller ändå fast vid mitt val, Panasonic Lumix DMC-FT4.

Stefan Lindbäck sa...

Och vilken sätter du på plats två (ursäkta att jag är lite besvärlig, men jag vill ha två att välja mellan)

Tackar för att du tar dig tid...

Niklas Källström sa...

Som alternativ två blir det Nikon CoolPix AW100 Stefan