Sidor

torsdag, februari 09, 2012

Ibland tänker jag fel...

Dubbdäck har jag till Mr Ride 29an tänkte jag när den låg i sin cykelkartong på väg upp från Rose. Men ibland tänker jag rätt, ibland tänker jag fel, ibland tänker jag absolut ingenting men det blir fel ändå och nu blev det skapligt fel eftersom jag tänkte på mina inkörda Suomi Tyres WXC 300 dubbdäck men det är bara ett lite problem...dom är 26tum och Mr Ride är 29tum, smart Niklas!

Men det löste sig rätt lätt med ett mejl till Tyskland och så var ett snabbt paket på väg mot Märsta med med ett par fina Schwalbe ICE Spiker Pro 29. Paketet ligger för utkörning men nu kan jag  inte vänta längre på Posten så jag får hämta upp däcken på nere på COOP istället innan jag åker iväg till jobbet ikväll. Nu blir det i alla fall endurospåret med en 29-tummare.

3 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Man kan ju inte tänka på allt!

Mr.Smart sa...

Som du sa..du tänker inte alls...jämt! ;)

Niklas Källström sa...

Tydligen är det så Jeppe :)

Du är rolig du Kungen :)